HomeAsociatia blajut p. savaNu lasa in mana altora ce poti face tu singur!

Nu lasa in mana altora ce poti face tu singur!

NU lasa in mana altora ce poti face tu singur!

Vrem sa fie mai bine, vrem sa devenim mai buni, sa fim mai responsabili, sa o ducem mai bine si sa producem o schimbare.Dar ce facem pentru asta? Cum vrem sa schimbam ceva daca nu avem initiative sau curajul de a demara orice fel de gest sau miscare inspre acea schimbare!

Am uitat ce inseamna  sa avem incredere in ceva sau in cineva, sa fiim capabili de a pleca de la premisa ca mai exista bine in aceasta lume si in aceasta societate. Comparam orice, fara sa realizam ca fiecare individ sau lucru existent pe acest pamant este unic in felul sau, avem personalitati diferite, suntem distincti si fiecare gandim diferit, simtim diferit, procedam diferit. Ne lasam influentati de niste tipare create de o societate ‘’virusata’’, uitam sa credem in oameni, in sentimente, in BINE!

Trebuie sa devenim mai accesibili, mai umani, fara sa actionam si sa traim ca niste roboti, setati pe un singur program. Exista o nevoie acuta de a fi ascultati, de oameni capabili sa inteleaga oamenii obisnuiti si nevoia lor de sperante. Clasa de mijloc are nevoie de sanse!

 Atat de multe ganduri imi trec prin minte, atat de multe probleme si situatii pe care le-am intalnit ma fac si mai mult sa ma ambitionez si sa imi construiesc un plan pentru viitor. Dupa cum bine stiti candidez in colegiul 12 al orasului Iasi (Cantemir, Alexandru Cel Bun, Podul de Piatra, Podu Ros si Nicolina)pentru functia de DEPUTAT. Incurajat de oamenii din acest colegiu am decis sa fac acest pas chiar daca piedicile sunt mari si drumul presarat cu multe obstacole, acesti oameni imi dau curajul necesar si imi transmit energia de care am nevoie pentru a duce aceasta lupta. Alaturi de ei vreau sa aduc  schimbarea si sa imbunatatesc colegiul 12. Vreau sa imi canalizez toata energia spre clasa de mijloc si impreuna cu oamenii, sa reusesc sa sporesc sansele celor dezavantajati  incepand de la servicii medicale accesibile tuturor.

Drumul meu a inceput impreuna cu 900 de oameni  care au venit la Casa Sindicatelor intr-o zi frumoasa de duminica pentru a ma incuraja si a-mi da putere pentru ceea ce va urma. Oameni calzi, plini de ganduri frumoase si bune, oameni care as vrea sa ii vad fericiti in fiecare zi, oameni plini de vise si optimism, oameni frumosi care cred intr-o lume mai buna. Sunt fericit ca am astfel de sustinatori si sunt convins ca alaturi de ei pot schimba ceva in bine.

Nu ma voi lasa influentat sub nici o forma de cei care arunca cu ‘’pietre’’ spre mine, nu putem fi cu totii pe aceeasi lungime de unda si nici macar nu se vrea o unitate spre un bine comun. Se prefera in schimb lovituri sub centura, vorbe si injurii nefondate aruncate la intamplare pentru hranirea propriilor orgolii prea mari pentru oameni atat de mici. Merg inainte incarcat de energia pozitiva de la oamenii pe care i-am intalnit si care m-au incurajat, prefer sa imi vad de planurile mele, sa strang ce altii arunca spre mine sau spre ‘’noi’’ din acest moment, cu scopul de a construi o fundatie solida care sa ne aduca beneficii si bucurii.